SAHABAT IKLAN PUJAAN:

RAHSIA JANA PENDAPATAN SECARA SENYAP..

Nama: yahaya
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://iluvurl.com/rm11
Tajuk: RAHSIA JANA PENDAPATAN SECARA SENYAP..
Iklan: Ketahui Formula Kelab JUTAWAN yg Kami Gunakan Secara Senyap Untuk Menjana RM500-RM1000 SEMINGGU Tanpa Produk Sendiri Dan 100% Ilmu Internet bimbingan akan diberi .. …KERJA SENANG DUIT MASYUUKKKK…..
Jika anda beranggapan kelab ini adalah sama seperti program jana wang internet yang lain, anda ternyata silap sama sekali. Bersama kami memberikan pulangan 3 kali ganda daripada yang anda fikirkan. Daftar Sekarang..Jangan sia sia peluang ini.. Bimbingan di beri… [lihat]
http://iluvurl.com/rm11
Ip Pengirim: 203.82.92.43

100% TERUS KE AKAUN ANDA..

Nama: liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website: http://slimberryxtreme.com/?referid=liyamin
Tajuk: 100% TERUS KE AKAUN ANDA..
Iklan: Kebebasan Kewangan Yang Anda Sering Impikan. . Dapatkan US Dollar Pada Setiap Minggu!!! RM100 Bertubi-tubi setiap saat....



BISNES PALING MUDAH DAN TERPANTAS JANA INCOME BESAR DAN LUMAYAN!!
GEMPAR!!!
Teknik Perniagaan Terhebat Masa Kini..
Perolehi US Dollar pada Setiap Minggu & Wang Tunai dalam gandaan RM100 pada Setiap Hari, terus ke akaun bank anda!!!!
JANA 2 INCOME DALAM 1 MASA…..
Ketahuilah, Rahsia Sebenar Bagaimana Untuk Memperolehi Pendapatan Lumayan Ini PadaSetiap Hari Dan Setiap Minggu Tanpa Henti!
'SlimberryXtreme Team' Telah Menyediakan Segala "Tools" Yang Diperlukan Bagi Membantu AndaMenjana Pendapatan Terhebat. Inilah Peluang Sebenar Untuk Anda, Bagi Menjana PendapatanRM4000~RM5000 Setiap Hari…!!
JUMPA KAMI DI SINI:
http://slimberryxtreme.com/?referid=liyamin
Ip Pengirim: 203.82.92.43

Automatik duit masuk setiap minggu

Nama: alattas
Email: alattas959@hotmail.com
Website: http://www.mahligai2u.com/alattas
Tajuk: Automatik duit masuk setiap minggu
Iklan: Peluang ini terbuka kepada semua orang.....
Inilah satu peluang dalam Revolusi ICT, bagaimana kita boleh mendapat bonus hari-hari. Pembayaran oleh pihak syarikat Mahligai2u ke akaun E-Wallet anda pada setiap hari dan akan dimasukan pula ke akaun simpanan (Maybank/CIMB) anda pada setiap minggu (secara automatik) tanpa anda membuat apa-apa tuntutan. Hebatkan !!
http://www.mahligai2u.com/alat​tas
Ip Pengirim: 220.255.1.169

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.72.9

peluang buat duit raya terbaik disini

Nama: yahaya
Email: bertamutara@yahoo.com
Website: http://www.slimberryxtreme.com/?referid=jelitawela
Tajuk: peluang buat duit raya terbaik disini
Iklan: Khabar Gembira Untuk Anda Yang Mencari-Cari PeluangMenjana Pendapatan.Biz Terhebat Masa Kini..Produk Dari USA
PENDAPATAN HARIAN
MODAL RM100 SEKALI
RM100 Untuk Setiap Tajaan (Plan Malaysia), Taja seorang pulang modal
Income Pula Terus Masuk Ke Bank Akaun Kita, Buka dari Akaun Admin.
(2 reverse up) Taja level 1 shj. Level ke2 dan seterusnya anda dapat income dari setiap peserta ke 2 dan 4 dari semua downline anda.. lepas tu tengok duit masuk bertubi2 setiap hari macam air..memang best..
PENDAPATAN MINGGUAN
(Plan Antarabangsa)
USD16 Untuk Setiap Pengaktifan
Bonus pairing 15 percent
Bonus matching 25 percent
SEMUA BONUS DALAM USD AKAN DIMASUKKAN TERUS KE MASTERCARD WELA
PERCUMA DEBIT MASTERCARD WELA..
Sistem hebat ..baru 2 minggu join dah ada 163 downline percuma, belum termasuk yang saya taja sendiri..downline dari 1 dunia
TELAH TERBUKTI, 2 MINGGU MAMPU MENJANA RM30,800
TERBUKTI….!!!! MAMPU JANA INCOME BESAR & LUMAYAN SETIAP HARI…
Inilah Peluang Terbaik. Jadi Yang Paling Awal.

http://www.slimberryxtreme.com/?referid=jelitawela
Ip Pengirim: 60.53.148.174

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.28.100

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.118.61

Nama: cityiklan
Email: cityiklan@cityiklan.com
Website: http://cityiklan.blogspot.com
Tajuk: Pasang Iklan Percuma tanpa Daftar Di laman kami!
Iklan: Pasang Iklan Percuma tanpa Daftar Di laman kami!

Kami Mengajak anda untuk meletak Iklan di laman kami secara percuma
tanpa perlu daftar!Mudah sahaja..hanya isi maklumat iklan dan kemudian hantar!
iklan anda akan terus terpapar secara automatik di laman kami!
layari kami sekarang!

http://cityiklan.blogspot.com
http://iklancoffee.blogspot.com
http://iklanpercumaonlinemalaysia.blogspot.com
http://andaforex.blogspot.com
Ip Pengirim: 60.52.27.167

Nama: jghk87
Email: jghk87@yahoo.com
Website: http://bit.ly/iaCy7L
Tajuk: Rahsia Duit RM37,000 Sebulan Menjadi Milik Anda Seterusnya!
Iklan: Memang sukar nk percayai!! Seorang penganggur yg tidak mempunyai sebarang pengalaman dan tiada pekerjaan tetap telah memperolehi pendapatan sehingga RM37,000 sebulan dan pendapatan beliau hampir sama menyamai gaji seorang doktor!.

Nak tahu apakah rahsianya sehingga berjaya memperolehi RM37,000 sebulan? Sila klik di bawah dan daftar segera untuk mendapatkan laporan beliau secara percuma!

-- >> http://bit.ly/iaCy7L
Ip Pengirim: 175.144.6.222

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.109.69

sape nak bagi RM50 sehari..

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: sape nak bagi RM50 sehari..
Iklan: Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

DAFTAR SEGERA !!
http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

JOIN KAMI DI FACEBOOK !!
http://www.facebook.com/pages/RM50-Masuk-Akaun/170356429697024
Ip Pengirim: 175.144.164.82

sape nak bagi RM50 sehari..

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: sape nak bagi RM50 sehari..
Iklan: Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

DAFTAR SEGERA !!
http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

JOIN KAMI DI FACEBOOK !!
http://www.facebook.com/pages/RM50-Masuk-Akaun/170356429697024
Ip Pengirim: 175.144.164.82

mahukan keje sambilan??

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: mahukan keje sambilan??
Iklan: Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

Daftar percuma sekarang! http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Ip Pengirim: 175.140.149.85

mahukan keje sambilan??

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: mahukan keje sambilan??
Iklan: Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

Daftar percuma sekarang! http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Ip Pengirim: 175.140.149.85

Nama: Hiszam
Email: Hiszambadsboy22@gmail.com
Website: http://www.duitraya.biz/BadrulHiszam
Tajuk: SUMPAH X TIPU, modal RM20, tapi pendapatan dah mencecah RM885 dalam masa 2 hari je.. x percaya tengok sendiri screenshoot Julai 2011.. Projek ni simple! Timing memang kena sebab seluruh rakyat biasa tengah cari duit nak belanja raya.. Join lah team duit raya kerana kami sedang membuat promosi besar-besaran.
Iklan: Hanya dengan modal sekali RM20 anda berpotensi mendapat RM300,000 dalam masa 8 minggu sahaja! Kalau dapat 10% dari RM300,000 pun setel belanja raya ni…

Income keseluruhan bulan Julai 2011- Baru dua hari bayar! Dah ada UD295. So, duit kita kalau daraB 3.0 bersamaan RM885.00. Fuh!!! Modal Cuma RM20 je…. Berganda sehingga 44 kali ganda! Dalam dua hari dapat terus lapan ratus lebih. Memang dahsyat. Apa pun syukur Alhamdulillah sebab di berikan jalan oleh Allah untuk dapat rezeki ni… Tujuan saya bukan nak menunjuk… juz nak bagi u all keyakinan bahawa program nih memang PAID, memang bayar…. bukan teori sahaja atau scam.


8 SEBAB ANDA PERLU JOIN

Modal sekali RM20! Budak sekolah pun mampu. So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Siapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan projek nih. Telalu mudah untuk di "jual". Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yang rendah". Sebabnya simple, orang yang nak buat duit memang kurang duit, jadi kalau projek nak guna modal besar memang susah. Yang ini hanya RM20 je. Ramai yang sanggup dan mampu. Lagipun bukan kena keluar duit berkali-kali. Sekali je seumur hidup

Sistem matriks 4x4 "upgrade by tier" - Tercanggih! Jangan samakan dengan sistem force matrik biasa. Sistem oneX menggunakan sistem matrik "upgrade by tier". Ini bermaksud anda akan mendapat pertambahan income setiap kali orang di bawah anda upgrade tier mereka. Dengan kata lain sistem ini melaburkan untung anda berulang kali. Walaupun bayaran di buat sekali sahaja tetapi untung anda berganda kerana sebahagian kecil keuntungan di masukkan kembali kedalam sistem untuk menjana untung yang lebih besar. Ini adalah inovasi baru dalam sistem matriks. Anda tak boleh lepaskan pelang ini.

Bilangan ahli matriks yang kecil tapi untung 20,000 kali ganda! Hanya sejumlah 340 orang untuk memenuhkan matrik dan anda boleh mendapat keuntungan sehingga USD99,000 (hampir RM300,000)! Ya, hanya 340 orang. Tak sampai seribu orang, malah tak sampai 500 orang pun. Sangat sedikit orang yang terlibat, tetapi keuntungan sangat besar iaitu dari USD5 menjadi USD99,000 iaitu hampir 20,000 kali ganda! Fakta ini sangat-sangat menarik jika dibandingkan dengan program lain yang memerlukan ribuan orang malahan jutaan orang. Di sini anda hanya perlu 340 orang sahaja!

Sistem automatis 100%. Pengaktifan dan upgrade berjalan secara automatis (di program dalam sistem). Dengan meletakkan USD5 (RM20) dalam akaun, pengaktifan akan berlaku serta merta dan apabila cukup wang dalam akaun anda, upgrade setiap Tier akan berlaku secara outomatis. Tugas anda hanya aktifkan akaun anda sekali sahaja dengan meletakkan USD5 dalam akaun anda dan memastikan ada orang masuk ke dalam matriks anda. Ringkasnya, letak duit USD5 kongsikan dengan 4 orang… tunggu duit berkembang. Simple!

Sistem matching 100% dari tajaan anda. OneX memberikan kita 100% dari income orang yang kita sendiri taja. Kalau orang yang kita taja dapat USD1,000, kita secara automatik akan dapat USD1,000. Kalau dia dapat USD10,000, kita FREE je dapat USD10,000. Ini bermakna jika anda ada 20 orang direct sponsor. Setiap mereka berpotensi mendapat USD99,000, maka anda akan berpotensi mendapat 20 x USD99,000 bersamaan USD1,980,000 iaitu USD1.9 juta (hampir RM6juta). Nota Penting: Bonus Matching ini tak termasuk duit dari matriks anda. Ia adalah tambahan. Duit matriks tetap anda akan dapat walaupun anda tidak ada menaja seorang pun dengan syarat ada limpahan dari orang-orang di atas anda. Best kan? So, rajin-rajin la menaja.

Boleh bikin duit walau tak menaja. Ini tak mustahil sebab anda boleh mendapat limpahan dari penaja atau upline anda atau limpahan dari orang-orang di atas anda. Sesiapa sahaja yang berada dalam matriks anda akan memberikan bonus pada anda. Tidak kira siapa menaja mereka. Dengan ini, walaupun anda tak menaja langsung. Anda berpotensi mendapat USD99,000 (hampir RM300,000). Oleh itu pilhlah penaja yang aktif anda akan mendapat "manfaat" dari beliau.

Income berulang dari network yang sama. Sistem berjalan dalam 2 Stage. Stage 1 berpotensi memberikan USD5,860 dan Stage 2 memberikan anda USD93,600. Apa yang menarik ialah Stage 1 dan Stage 2 menggunakan matriks/hirarki yang sama. Anda tak perlu berkerja lagi dalam Stage 2. Network yang sama akan memberikan keuntungan yang lebih dalam Stage 2. Tugas anda hanyalah mengaktifkan akaun anda dengan USD5 dalam Stage 1 dan anda akan mendapat pendapatan berulang sekali lagi tanpa perlu membina matriks baru dan tanpa keluar duit poket sekali lagi. Perfect!! Memang best! Sapa tak mau… kerja sekali, untung berkali-kali.

Timing!! Sistem ini baru bermula. Ia akan dilancarkan serentak di seluruh dunia pada 25hb Jun 2011 ini. Jika anda daftar sekarang dan lengkapan matriks. Sekaligus minggu berikutnya anda akan mendapat USD5000! Selepas itu ianya akan bergerak sendiri sehinggalah anda mandapat sehingga hampir USD100,000 iaitu bersamaan RM300,000. Dalam sistem matriks sebegini, timing sangat penting.
Ip Pengirim: 203.82.81.66

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.104.131

RM100 BERTUBI-TUBI KE AKAUN BANK ANDA

Nama: kufat
Email: nurnabila1997@gmail.com
Website: http://rungkup.info/
Tajuk: RM100 BERTUBI-TUBI KE AKAUN BANK ANDA
Iklan: Macamana? rasa teruja tak kalau dapat subjek email seperti di atas yang mengatakan ada bayaran daripada prospek anda? Tu baru kat email,kat SMS pon ada sekali.Tu hebatnya sistem kami ni.

http://rungkup.info/

Bermodalkan RM100 Sekali seumur hidup, anda berpeluang menjana pendapatan lumayan sehingga 4 angka sebulan. Ditambah pula dengan pendapatan dalam USD secara mingguan. Ayuh! Ambil posisi anda sekarang ke arah kebebasan kewangan bersama Team SlimberryXtreme!! Orang Malaysia-Indonesia-Brunei-Thailand-Singapore boleh juga join!!Global Business!..


- Bukan Program Mengarut /Pasif Income!!
- Bukan JAYOR (Join At Your Own Risk) !!
- Bukan Skim Cepat Kaya/Bukan SKIM PIRAMID/Duduk Diam Dapat Duit!!
- 100% komisyen terus masuk ke akaun bank anda!
- Bonus dan Pendapatan Mingguan Dalam (USD)
- Diterajui Syarikat Global Ternama (WELA LLC)
- Bantuan Promosi Yang Sangat Superbbb!!!
- Pengaktifan Ahli Sepantas Kilat

http://rungkup.info/

KEHEBATAN TOOLS PROMOSI
- Kemudahan Bulk SMS - SMS ke 6,000 handphone serentak
- Email Blast - Sistem hantar email ke 5,000 email sekali klik (tanpa spam)
- List/Email Antarabangsa - Perolehi 5,000 email setiap bulan
- Kemudahan laman web
- SMS Alert- Dapat downline, downline bayar, semua dapat sms
- Email & SMS Autoresponder
- SMS Activation - Aktif downline pakai sms jer..cepatt
- Kemudahan Bulk SMS
- Pelbagai Software & Ebook

CEPAT !!! JADILAH YANG TERAWAL !! ANDA TIDAK RUGI KELUAR RM100 KERANA PULANGAN YANG HEBAT MENANTI ANDA !!!

NAK JOIN BOLEH BAYAR KAT PAYMENT PROCESSOR BERIKUT!
MAYBANK,HONG LEONG BANK,ALERTPAY ATAU PAYPAL

http://rungkup.info/


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

POWER BISNES NI X PERLU PENING2 KEPALA NAK CARI D/LINE!
2% DAILY WALAUPUN TANPA MENAJA?
http://ik.my/jsstripler

BARU LAUNCH!
http://www.10levelriches.com/?kufat

JOM EMAIL D/LINE ANDA
http://www.bright-list.com/index.php?referid=209

PROGRAM PALING HOT
http://autoxten.com/kufat

BARU LANCAR!
http://www.goldengatetowealth.com/?id=498
Ip Pengirim: 175.145.245.73

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: saye ajar anda cara tambahkan duit dalam akaun anda..
Iklan: berminat??
1. Klik http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
2. Klik pada Daftar Percuma
3. Isi dan lengkapkan Borang Pendaftaran dan Hantar
4. Buat bayaran RM50 kepada penaja (pastikan penaja anda 'bizrm50' iaitu saya)
5. Maklumkan butiran bayaran kepada penaja (facebook/email/sms)
6. Dalam masa 24jam, akaun anda akan diaktifkan
7. Mula promosikan link anda!!
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: saye ajar anda cara tambahkan duit dalam akaun anda..
Iklan: berminat??
1. Klik http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
2. Klik pada Daftar Percuma
3. Isi dan lengkapkan Borang Pendaftaran dan Hantar
4. Buat bayaran RM50 kepada penaja (pastikan penaja anda 'bizrm50' iaitu saya)
5. Maklumkan butiran bayaran kepada penaja (facebook/email/sms)
6. Dalam masa 24jam, akaun anda akan diaktifkan
7. Mula promosikan link anda!!
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
Pelan pasif juaga diberikan kepada ahli..!
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.105.54

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
Pelan pasif juaga diberikan kepada ahli..!
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.105.54

Rahsia Duit Masuk Ke Akaun Bank Anda

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Rahsia Duit Masuk Ke Akaun Bank Anda
Iklan: Masih tercari-cari bisnes online yang sebenar? Masih gagal mencari pendapatan dari internet? Sertai kami sekarang dengan modal terendah, Cuma RM50 ! 100% untung..!! Hanya RM50je!!
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Rahsia Duit Masuk Ke Akaun Bank Anda

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Rahsia Duit Masuk Ke Akaun Bank Anda
Iklan: Masih tercari-cari bisnes online yang sebenar? Masih gagal mencari pendapatan dari internet? Sertai kami sekarang dengan modal terendah, Cuma RM50 ! 100% untung..!! Hanya RM50je!!
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: yahaya
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://iluvurl.com/rm11
Tajuk: Jana Rm 500-1000 Seminggu Secara senyap !!!
Iklan: Ketahui Formula Kelab JUTAWAN yg Kami Gunakan Secara Senyap Untuk Menjana RM500-RM1000 SEMINGGU Tanpa Produk Sendiri Dan 100% Ilmu Internet bimbingan akan diberi .. …KERJA SENANG DUIT MASYUUKKKK…..
Jika anda beranggapan kelab ini adalah sama seperti program jana wang internet yang lain, anda ternyata silap sama sekali. Bersama kami memberikan pulangan 3 kali ganda daripada yang anda fikirkan. Daftar Sekarang..Jangan sia sia peluang ini.. Bimbingan di beri
Ip Pengirim: 203.82.92.50

taja 2 orang dah boley dapat RM100!!

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: taja 2 orang dah boley dapat RM100!!
Iklan: ;;;;

Biz baru yg Gempar! Dilancarkan Jun 2011..

Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Ip Pengirim: 175.144.241.121

taja 2 orang dah boley dapat RM100!!

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: taja 2 orang dah boley dapat RM100!!
Iklan: ;;;;

Biz baru yg Gempar! Dilancarkan Jun 2011..

Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semiannual berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.103.151

Nama: Liyamin
Email: liyamin10@yahoo.com
Website: http://slimberryxtreme.com/?referid=liyamin
Tajuk: BISNES TERBARU DIALAF BARU RM 100 TERUS KE AKAUN ANDA !!
Iklan: BISNES GLOBALTERBARU DIALAF BARU 2011! Perolehi US Dollar pada Setiap Minggu & Wang Tunai dalam gandaan RM100 pada Setiap Hari, terus ke akaun bank anda,jangan sia sia peluang ini,peluang luas masih terbuka…Daftar segera jadi lah yang terawal.. … . Dengan Beberapa Langkah, Maka Anda Akan Berpeluang Mencapai Kebebasan Kewangan dengan lebih PANTAS dan HEBAT!
Ip Pengirim: 203.82.92.97

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: beli website, anda jual.. 1 jualan anda dapat RM50..
Iklan: Biz baru yg Gempar! Dilancarkan Jun 2011..

Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

berminat??
1. Klik http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
2. Klik pada Daftar Percuma
3. Isi dan lengkapkan Borang Pendaftaran dan Hantar
4. Buat bayaran RM50 kepada penaja (pastikan penaja anda 'bizrm50' iaitu saya)
MAYBANK
158033243004
NUR IZZATI BINTI ZUBIR
5. Maklumkan butiran bayaran kepada penaja (facebook/email/sms)
6. Dalam masa 24jam, akaun anda akan diaktifkan
7. Mula promosikan link anda!!
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: beli website, anda jual.. 1 jualan anda dapat RM50..
Iklan: Biz baru yg Gempar! Dilancarkan Jun 2011..

Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

berminat??
1. Klik http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
2. Klik pada Daftar Percuma
3. Isi dan lengkapkan Borang Pendaftaran dan Hantar
4. Buat bayaran RM50 kepada penaja (pastikan penaja anda 'bizrm50' iaitu saya)
MAYBANK
158033243004
NUR IZZATI BINTI ZUBIR
5. Maklumkan butiran bayaran kepada penaja (facebook/email/sms)
6. Dalam masa 24jam, akaun anda akan diaktifkan
7. Mula promosikan link anda!!
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: baru 2 hari join dah dapat 4 downline?? menarik kan..
Iklan: Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: baru 2 hari join dah dapat 4 downline?? menarik kan..
Iklan: Program ini di reka khas untuk mereka yang ingin menambahkan pendapatan secara sambilan melalui online. Dengan bermodalkan RM50 anda sudah boleh memiliki perniagaan online sendiri hanya dari rumah anda. Yang pasti semua komisyen adalah milik anda 100%.
Ip Pengirim: 175.144.241.121

JANA RM100 SEHARI HANYA DENGAN KLIK...!

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.,com.my
Website: http://goo.gl/tce9n
Tajuk: JANA RM100 SEHARI HANYA DENGAN KLIK...!
Iklan: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 175.141.110.37

taja sorang, dapat RM50.. sape nak?

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: taja sorang, dapat RM50.. sape nak?
Iklan: Salam Sejahtera, Anda ingin Menjana Pendapatan berterusan di Internet?

Biz baru yg Gempar!

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Ip Pengirim: 175.144.241.121

taja sorang, dapat RM50.. sape nak?

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: taja sorang, dapat RM50.. sape nak?
Iklan: Salam Sejahtera, Anda ingin Menjana Pendapatan berterusan di Internet?

Biz baru yg Gempar!

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Cuma RM50 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;

;;;;;

DENGAN HANYA BERMODALKAN RM50 JE, ANDA MAMPU MENIKMATINYA! Bisnes internet PALING HEBAT JANA UNTUNG! Nikmati keuntungan 100% Milik Anda, Daftar percuma sekarang..

http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

;;;

;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Cuma RM50 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;

;;;;;

DENGAN HANYA BERMODALKAN RM50 JE, ANDA MAMPU MENIKMATINYA! Bisnes internet PALING HEBAT JANA UNTUNG! Nikmati keuntungan 100% Milik Anda, Daftar percuma sekarang..

http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

;;;

;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Cuma RM50 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;

;;;;;

DENGAN HANYA BERMODALKAN RM50 JE, ANDA MAMPU MENIKMATINYA! Bisnes internet PALING HEBAT JANA UNTUNG! Nikmati keuntungan 100% Milik Anda, Daftar percuma sekarang..

http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

;;;

;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Cuma RM50 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;;;;

;;;;;;;;

Biz baru yg Gempar!

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

;;;;;;;

;;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Cuma RM50 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;;;;

;;;;;;;;

Biz baru yg Gempar!

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

;;;;;;;

;;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Nama: bizrm50
Email: bizrm50@yahoo.com
Website: http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Cuma RM50 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;;;;

;;;;;;;;

Biz baru yg Gempar!

=>Satu Pendaftaran Aktif RM50 Masuk Ke Kocek Anda
=>Tanpa Orang Tengah. 100% Selamat.
=>Produk Pakej Video Uplr dan Pakej Ebook Perniagaan Internet Lengkap Dan Mantap
=>Terima Sms setiap kali duit masuk Akaun Bank
=>Anda jual anda kaut 100% semua hasilnya!!
=>Perlaburan Serendah RM50 Sahaja Seumur Hidup
=>Mampu Menjana Pendapatan RM100 KE RM1000 Sehari!
=>Web Promosi Percuma
=>100% Komisyen dibayar terus ke Akaun Bank anda
=>Semuanya milik anda seorang!!

MENARIK !!!Tengok Segera Disini http://rm50.biz-2u.com/?id=bizrm50

;;;;;;;

;;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.241.121

Mulakan Hari Anda Disini!

Nama: Andaforex
Email: andaforex@yahoo.com
Website: http://andaforex.blogspot.com
Tajuk: Mulakan Hari Anda Disini!
Iklan: Mulakan Pagi Anda yang Bersinar ini dengan mengikuti perkembangan bisnes kami!
layari dan sertailah kami sekarang
Akan Datang :Forum Andaforex
http://andaforex.blogspot.com


Sumber lain: iklan percuma tanpa daftar
http://cityiklan.blogspot.com
http://iklanpercumaonlinemalaysia.blogspot.com

Free Link Exchange
http://iklancoffee.blogspot.com
Ip Pengirim: 60.52.27.136

Nama: dya
Email: dyahuss21@yahoo.com
Website: http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=dyanahussein
Tajuk: JOM BUAT DUIT RAYA RM500-RM1000 SETIAP MINGGU
Iklan: Buat RM500 secara automatik di rumah

Bagaimana jika saya dedahkan kepada anda rahsia seorang pelajar lepasan STPM menjana

RM500 sehari dengan hanya berbekalkan streamyx dan laptop beliau?

Jika anda positif dan mahu mengubah kehidupan, ketahuinya melalui website di bawah

http://www.kelabjutawan.org/index.php?ref=dyanahussein
Ip Pengirim: 175.139.221.80

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: htp://goo.gl/tce9n
Tajuk: SEMUA KLIK DARI SELURUH DUNIA DITERIMA...!HOT..!
Iklan: Pekerjaan ini amat mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya..,
Semuanya berjalan secara automatik 100%..,
Tiada had maximum pendapatan..,
Lebih banyak klik anda terima lebih banyaklah anda terima bayaran..,
Tidak perlu menaja..,
Tidak perlu Downline..,
Tidak perlu cari orang..,
Tidak perlu jual barang..,
http://goo.gl/tce9n

Duit internet..,
http://www.emailduit.com/?a=2189
Ip Pengirim: 124.82.117.168

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.elitealliance.net/EA9FB58C3B2A
Tajuk: Elite Group adalah Syarikat yang berdaftar di Panama pada tahun 2002 ## Letak modal dan terima keuntungan ,, boleh mula dengan modal 10 usd lepas 7 hari anda dapat 11.10 usd , modal 10 usd lepas 14 hari anda dapat 12.50 usd, modal 10 usd lepas 30 hari anda dapat 16.00 usd , modal 10 usd lepas 60 hari anda dapat 26.00 usd ,, dan modal anda boleh tambah bila bila masa saja atau nak cashout semuanya pun boleh segalanya di tangan anda tanpa gagal, tanpa menaja,
Iklan: hoyt
Ip Pengirim: 203.82.95.49

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://face.fulamak.net/?id=9189.1
Tajuk: jana pendapatan sambil lindungi laptop dan komputer anda!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iklan: Jom sertai kami di Fulamak Network.. Berfacebook sambil menjana pendapatan RM300 hingga banyak mana yang anda mahu.. Daftar sekarang di http://face.fulamak.net/?id=9189,Ketahui rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan di facebook setiap hari walaupun anda tidak login ke facebook. Suatu pembaharuan dalam revolusi perniagaan internet. Sertai kami sekarang dan daftar secara percuma di http://face.fulamak.net/?id=9189.1. Daftar secara percuma.
2. Semak email untuk pengesahan akaun anda.
3. Buat pengesahan pendaftaran dengan cara klik pada link yang dihantar melalui email.
4. Login ke akaun anda.
5. 'Test Drive' secara percuma untuk 2 hari.
6. Mula membuat promosi dengan hanya menghartar post ke wall anda atau rakan-rakan facebook anda.
7. Buat pengaktifan jika anda yakin anda mampu lakukan.
8. Kini anda mula menjana pendapatan.

http://face.fulamak.net/?id=9189
Ip Pengirim: 203.82.82.22

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: PERTAMA DI MALAYSIA ANDA DIBAYAR RM 1 SETIAP KLIK ...!JANA RM500 SEHARI..!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.100.38

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.elitealliance.net/EA9FB58C3B2A
Tajuk: Elite Group adalah Syarikat yang berdaftar di Panama pada tahun 2002 ## Letak modal dan terima keuntungan ,, boleh mula dengan modal 10 usd lepas 7 hari anda dapat 11.10 usd , modal 10 usd lepas 14 hari anda dapat 12.50 usd, modal 10 usd lepas 30 hari anda dapat 16.00 usd , modal 10 usd lepas 60 hari anda dapat 26.00 usd ,, dan modal anda boleh tambah bila bila masa saja atau nak cashout semuanya pun boleh segalanya di tangan anda tanpa gagal, tanpa menaja,
Iklan: kaut keuntungan tanap gagal , tanpa menaja $$$$
Ip Pengirim: 203.82.95.69

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http:/ / www.emailduit.com/ ?a=2189
Tajuk: PERTAMA DI MALAYSIA ANDA DIBAYAR RM 1 SETIAP KLIK...!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.22.154

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.elitealliance.net/EA9FB58C3B2A
Tajuk: Elite Group adalah Syarikat yang berdaftar di Panama pada tahun 2002 ## Letak modal dan terima keuntungan ,, boleh mula dengan modal 10 usd lepas 7 hari anda dapat 11.10 usd , modal 10 usd lepas 14 hari anda dapat 12.50 usd, modal 10 usd lepas 30 hari anda dapat 16.00 usd , modal 10 usd lepas 60 hari anda dapat 26.00 usd ,, dan modal anda boleh tambah bila bila masa saja atau nak cashout semuanya pun boleh segalanya di tangan anda tanpa gagal, tanpa menaja,
Iklan: tetap kaut keuntungan tanpa gagal tanpa menaja
Ip Pengirim: 203.82.95.58

JURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: JURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN
Iklan: ;;;;;;

;;;;;;

Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah yuran pendaftaran diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!


;;;;;

;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.110.110

JURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: JURUTAIP MEMPROSES DATA PENGIKLANAN
Iklan: ;;;;;;

;;;;;;

Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah yuran pendaftaran diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!


;;;;;

;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.110.110

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: PERTAMA DI MALAYSIA ANDA DIBAYAR RM1 SETIAP KLIK ..MELETOP...!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.111.39

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: PERTAMA DI MALAYSIA ANDA DIBAYAR RM1 SETIAP KLIK ..MELETOP...!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.111.39

Promosi iklan percuma disini!

Nama: cityiklan
Email: cityiklan@gmail.com
Website: http://cityiklan.blogspot.com
Tajuk: Promosi iklan percuma disini!
Iklan: PROMOSI IKLAN ANDA SECARA PERCUMA DISINI!
Layari http://cityiklan.blogspot.com
Ip Pengirim: 60.52.27.136

Sertai Kami!

Nama: Andaforex
Email: andaforex@yahoo.com
Website: http://andaforex.blogspot.com
Tajuk: Sertai Kami!
Iklan: Sertai Forexgroup Andaforex dan nikmati keuntungan berganda dalam forex
Akan Datang : Forum perbincangan,Kongsi tips dan informasi terkini & Update Andaforex
Layari,Daftar dan sertai kami dalam mengaut keuntungan forex berganda
http://andaforex.blogspot.com
Ip Pengirim: 60.52.27.136

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;

;;;;

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak :
15 data pengiklanan X RM30 per data pengiklanan = RM450 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

;;;;

;;;;
Ip Pengirim: 175.137.211.80

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;

;;;;

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak :
15 data pengiklanan X RM30 per data pengiklanan = RM450 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

;;;;

;;;;
Ip Pengirim: 175.137.211.80

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;

;;;;

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak :
15 data pengiklanan X RM30 per data pengiklanan = RM450 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

;;;;

;;;;
Ip Pengirim: 175.137.211.80

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.elitealliance.net/EA9FB58C3B2A
Tajuk: Elite Group adalah Syarikat yang berdaftar di Panama pada tahun 2002 ## Letak modal dan terima keuntungan ,, boleh mula dengan modal 10 usd lepas 7 hari anda dapat 11.10 usd , modal 10 usd lepas 14 hari anda dapat 12.50 usd, modal 10 usd lepas 30 hari anda dapat 16.00 usd , modal 10 usd lepas 60 hari anda dapat 26.00 usd ,, dan modal anda boleh tambah bila bila masa saja atau nak cashout semuanya pun boleh segalanya di tangan anda tanpa gagal, tanpa menaja,
Iklan: aktif dan daftar segera
Ip Pengirim: 203.82.95.23

Nama: kufat
Email: nurnabila1997@gmail.com
Website: http://rungkup.info/
Tajuk: RM100 BERTUBI-TUBI MASUK KE AKAUN BANK ANDA?
Iklan: Macamana? rasa teruja tak kalau dapat subjek email seperti di atas yang mengatakan ada bayaran daripada prospek anda? Tu baru kat email,kat SMS pon ada sekali.Tu hebatnya sistem kami ni.

http://rungkup.info/

Bermodalkan RM100 Sekali seumur hidup, anda berpeluang menjana pendapatan lumayan sehingga 4 angka sebulan. Ditambah pula dengan pendapatan dalam USD secara mingguan. Ayuh! Ambil posisi anda sekarang ke arah kebebasan kewangan bersama Team SlimberryXtreme!! Orang Malaysia-Indonesia-Brunei-Thailand-Singapore boleh juga join!!Global Business!..


- Bukan Program Mengarut /Pasif Income!!
- Bukan JAYOR (Join At Your Own Risk) !!
- Bukan Skim Cepat Kaya/Bukan SKIM PIRAMID/Duduk Diam Dapat Duit!!
- 100% komisyen terus masuk ke akaun bank anda!
- Bonus dan Pendapatan Mingguan Dalam (USD)
- Diterajui Syarikat Global Ternama (WELA LLC)
- Bantuan Promosi Yang Sangat Superbbb!!!
- Pengaktifan Ahli Sepantas Kilat

http://rungkup.info/

KEHEBATAN TOOLS PROMOSI
- Kemudahan Bulk SMS - SMS ke 6,000 handphone serentak
- Email Blast - Sistem hantar email ke 5,000 email sekali klik (tanpa spam)
- List/Email Antarabangsa - Perolehi 5,000 email setiap bulan
- Kemudahan laman web
- SMS Alert- Dapat downline, downline bayar, semua dapat sms
- Email & SMS Autoresponder
- SMS Activation - Aktif downline pakai sms jer..cepatt
- Kemudahan Bulk SMS
- Pelbagai Software & Ebook

CEPAT !!! JADILAH YANG TERAWAL !! ANDA TIDAK RUGI KELUAR RM100 KERANA PULANGAN YANG HEBAT MENANTI ANDA !!!

NAK JOIN BOLEH BAYAR KAT PAYMENT PROCESSOR BERIKUT!
MAYBANK,HONG LEONG BANK,ALERTPAY,PAYPAL

http://rungkup.info/


$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

POWER BISNES NI X PERLU PENING2 KEPALA NAK CARI D/LINE!
2% DAILY WALAUPUN TANPA MENAJA?
http://ik.my/jsstripler
Ip Pengirim: 175.145.93.95

Nama: jghk87
Email: jghk87@yahoo.com
Website: http://bit.ly/nPJu88
Tajuk: Tukarkan $5USD Percuma Anda Kepada RM500,000 Dalam 100 Hari!!
Iklan: Salam sejahtera,


Di sini saya ingin kongsikan kepada anda salah satu rahsia sumber pendapatan internet yang sangat popular pada masa kini iaitu forex.

http://bit.ly/nPJu88

Forex sememangnya sangat berkuasa dalam meningkatkan pendapatan anda sehingga melebihi RM5000 sebulan. Itupun jika anda dapat menguasai teknik sebenar bagaimana cara trading di forex.

Kini anda tidak perlu lagi bersusah payah untuk mengenali apa itu forex dalam tempoh masa yang panjang kerana anda akan dapat menguasai dengan cepat teknik trading sebenar dengan Kit Forex.

Kit Forex adalah satu pakej lengkap bagaimana anda boleh menguasai forex dalam masa yang begitu singkat. Juga amat sesuai untuk newbie kerana Kit Forex 95% akan bekerja untuk anda secara auto!

Nak tahu sekarang? Klik link di bawah ini untuk maklumat lanjut:

http://bit.ly/nPJu88
Ip Pengirim: 175.144.177.103

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: PERTAMA DI MALAYSIA ANDA DIBAYAR RM1 SETIAP KLIK ..MELETOP...!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.90.215

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://face.fulamak.net/?id=9189
Tajuk: jana pendapatan dgn fulamak network!!!!!!!!!!!!!!!!
Iklan: Jom sertai kami di Fulamak Network.. Berfacebook sambil menjana pendapatan RM300 hingga banyak mana yang anda mahu.. Daftar sekarang di http://face.fulamak.net/?id=9189,Ketahui rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan di facebook setiap hari walaupun anda tidak login ke facebook. Suatu pembaharuan dalam revolusi perniagaan internet. Sertai kami sekarang dan daftar secara percuma di http://face.fulamak.net/?id=9189.1. Daftar secara percuma.
2. Semak email untuk pengesahan akaun anda.
3. Buat pengesahan pendaftaran dengan cara klik pada link yang dihantar melalui email.
4. Login ke akaun anda.
5. 'Test Drive' secara percuma untuk 2 hari.
6. Mula membuat promosi dengan hanya menghartar post ke wall anda atau rakan-rakan facebook anda.
7. Buat pengaktifan jika anda yakin anda mampu lakukan.
8. Kini anda mula menjana pendapatan.

http://face.fulamak.net/?id=9189
Ip Pengirim: 203.82.92.72

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://face.fulamak.net/?id=9189
Tajuk: jana pendapatan dgn fulamak network!!!!!!!!!!!!!!!!
Iklan: Jom sertai kami di Fulamak Network.. Berfacebook sambil menjana pendapatan RM300 hingga banyak mana yang anda mahu.. Daftar sekarang di http://face.fulamak.net/?id=9189,Ketahui rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan di facebook setiap hari walaupun anda tidak login ke facebook. Suatu pembaharuan dalam revolusi perniagaan internet. Sertai kami sekarang dan daftar secara percuma di http://face.fulamak.net/?id=9189.1. Daftar secara percuma.
2. Semak email untuk pengesahan akaun anda.
3. Buat pengesahan pendaftaran dengan cara klik pada link yang dihantar melalui email.
4. Login ke akaun anda.
5. 'Test Drive' secara percuma untuk 2 hari.
6. Mula membuat promosi dengan hanya menghartar post ke wall anda atau rakan-rakan facebook anda.
7. Buat pengaktifan jika anda yakin anda mampu lakukan.
8. Kini anda mula menjana pendapatan.

http://face.fulamak.net/?id=9189
Ip Pengirim: 203.82.92.72

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.72

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.25

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.25

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.25

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.elitealliance.net/EA9FB58C3B2A
Tajuk: Elite Group adalah Syarikat yang berdaftar di Panama pada tahun 2002 ## Letak modal dan terima keuntungan ,, boleh mula dengan modal 10 usd lepas 7 hari anda dapat 11.10 usd , modal 10 usd lepas 14 hari anda dapat 12.50 usd, modal 10 usd lepas 30 hari anda dapat 16.00 usd , modal 10 usd lepas 60 hari anda dapat 26.00 usd ,, dan modal anda boleh tambah bila bila masa saja atau nak cashout semuanya pun boleh segalanya di tangan anda tanpa gagal, tanpa menaja,
Iklan: hopt
Ip Pengirim: 203.82.95.120

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.116

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.116

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.116

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.116

jana pendapatan dihujung jari anda

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://prepaid4u.net/?id=zamgja
Tajuk: jana pendapatan dihujung jari anda
Iklan: Memberi peluang kepada anda untuk merebut dan menceburi bidang perniagaan top up dengan hanya bermodalkan RM60 anda telah mempunyai perniagaan Top up.Anda tidak perlu mengeluarkan beribu2 duit untuk membuka kedai topup, hanya dengan Handphone anda telah mempunyai kedai top up.
'Bagaimana Handphone diubah menjadi suatu Pelaburan yang menghasilkan "RM" hanya dengan SMS??…
MyMode satu-satunya syarikat prepaid yang berjaya menjalinkan kerjasama erat dengan salah sebuah bank yang terbesar di Malaysia, iaitu MAYBANK BERHAD. Sekarang urusan memasukkan modal ke akaun MyMode(MYeChase) anda menjadi lebih mudah. Lihatlah MyMode (MYeChase) tertera di skrin ATM Maybank anda.
SATU-SATUNYA PROGRAM PREPAID MENYEDIAKAN PROGRAM KEBAJIKAN!
MyMode sentiasa menitik beratkan kebajikan ahlinya. Bukan itu sahaja, waris ahli juga dijaga. Dengan program MCCP (MyMode Community Care Programme), sekiranya ahli yang menyertai meninggal dunia, waris terdekat akan menerima sumbangan dari dana khas yang dikumpulkan. Semoga dapat meringankan beban tanggungan kita..
TAMBAH PENDAPATAN melalui penggunaan prepaid (guna sendiri / jual pd p'guna lain) semua jenis…. celcom/maxis/digi/iTalk/TMnet/Jaring dsb…
Tak perlu simpan stok! Boleh didapati pd bila2 masa 24jam dan dimana jua (janji ada line hp).
Komisyen diberi sehingga 10 level dan pendapatan anda juga… BOLEH DIWARISI!
Senang citer… MLM…
Beli Top-Up dapat Income!
Jual Top-Up dapat Income!
Daftar mamber join dapat Income!
Member joined beli Top-Up anda dapat Income!
Member joined daftar member dapat Income…. Anda pun dapat Income lagi!
Sume dapat Income bebbbbb… sape nak bagi???
Ubahlah gaya penggunaan Top-Up anda sekarang
dari
"Pakai Buang" kepada…
"Pakai Sambil Jana Wang!"
Pertanyaan??? Penerangan???…
Hubungi saya.

http://Prepaid4U.Net/?id=zamgja

0176698435
Ip Pengirim: 203.82.92.116

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;

;;;;;;

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak :
15 data pengiklanan X RM30 per data pengiklanan = RM450 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

;;;;;;

;;;;;;;
Ip Pengirim: 124.13.244.106

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;

;;;;;;

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak :
15 data pengiklanan X RM30 per data pengiklanan = RM450 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

;;;;;;

;;;;;;;
Ip Pengirim: 124.13.244.106

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;

;;;;;;

Anda akan menerima bayaran sebanyak RM30 untuk setiap data pengiklanan yang siap diproses. Sebagai contoh; jika setiap minggu anda mampu memproses data pengiklanan sebanyak 15 permohonan, anda akan mendapat bayaran sebanyak :
15 data pengiklanan X RM30 per data pengiklanan = RM450 seminggu!

Kebiasaannya, purata pendapatan seminggu adalah dalam lingkungan RM300.00 - RM800.00, dan ini adalah satu jumlah yang amat lumayan. Anda bebas untuk memproses data pengiklanan seberapa banyak yang mungkin kerana tiada had dikenakan. Semakin banyak yang anda buat, maka semakin banyaklah pendapatan anda! Untuk setiap satu data pengiklanan, anda akan dibayar serta-merta dan tidak perlu menunggu sehingga hujung bulan.

;;;;;;

;;;;;;;
Ip Pengirim: 124.13.244.106

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: Pertama Di Malaysia Anda Di Bayar RM 1 Setiap Klik..Meletop..!!!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.124.156

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.elitealliance.net/EA9FB58C3B2A
Tajuk: Elite Group adalah Syarikat yang berdaftar di Panama pada tahun 2002 # Letak modal dan terima keuntungan ,, boleh mula dengan modal 10 usd lepas 7 hari anda dapat 11.10 usd , modal 10 usd lepas 14 hari anda dapat 12.50 usd, modal 10 usd lepas 30 hari anda dapat 16.usd , modal 10 usd lepas 60 hari anda dapat 26.00 usd ,, dan modal anda boleh tambah bila bila masa saja atau nak cashout semuanya pun boleh segalanya di tangan anda tanpa gagal, tanpa menaja,
Iklan: panas ramai dah sertainya
Ip Pengirim: 203.82.95.63

Jana 5 Angka Sebulan Secara Senyap !!

Nama: yahaya
Email: yahayajon@gmail.com
Website: http://iluvurl.com/rm11
Tajuk: Jana 5 Angka Sebulan Secara Senyap !!
Iklan: Anda pastinya tercari-cari program internet yang boleh memberikan anda pulangan wang yang lumayan tanpa perlu berhenti kerja dan berpenat lelah semata-mata untuk mendapatkan extra rm1000- rm5000 sebulan. bersama kami anda pasti tersenyum riang apabila hari-hari mendatang lebih mudah dan anda mampu membayar segala hutang piutang malahan berbelanja sakan setiap hujung minggu. jangan lepaskan peluang ini
Ip Pengirim: 203.82.92.116

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: Pertama Di Malaysia Anda Di Bayar RM 1 Setiap Klik..Meletop..!!!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.102.72

Nama: elite
Email: popo5148@gmail.com
Website: www.ellitealliance.net/38A77AA4D11
Tajuk: Tanpa menaja 1 minggu 11% milik anda dan banyak lagi amat berbaloi untuk menabung x perlu maintain cukup seminggu anda dapat untung syarikat ini dah 11 tahun operasi 2002
Iklan: hot
Ip Pengirim: 203.82.95.53

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://face.fulamak.net/?id=9189
Tajuk: jana pendapatan dgn fulamak network!!!!!!!!!!!!!!!!
Iklan: Jom sertai kami di Fulamak Network.. Berfacebook sambil menjana pendapatan RM300 hingga banyak mana yang anda mahu.. Daftar sekarang di http://face.fulamak.net/?id=9189,Ketahui rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan di facebook setiap hari walaupun anda tidak login ke facebook. Suatu pembaharuan dalam revolusi perniagaan internet. Sertai kami sekarang dan daftar secara percuma di http://face.fulamak.net/?id=9189.1. Daftar secara percuma.
2. Semak email untuk pengesahan akaun anda.
3. Buat pengesahan pendaftaran dengan cara klik pada link yang dihantar melalui email.
4. Login ke akaun anda.
5. 'Test Drive' secara percuma untuk 2 hari.
6. Mula membuat promosi dengan hanya menghartar post ke wall anda atau rakan-rakan facebook anda.
7. Buat pengaktifan jika anda yakin anda mampu lakukan.
8. Kini anda mula menjana pendapatan.

http://face.fulamak.net/?id=9189
Ip Pengirim: 203.82.92.83

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;;;

;;;;;;;;

Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah yuran pendaftaran diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!


Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 4 jam), anda akan memperolehi RM30 (RM30 untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk yuran pendaftaran RM30 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai kami! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif' yang telah diberikan.

;;;;;;;

;;;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.111.92

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;;;

;;;;;;;;

Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah yuran pendaftaran diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!


Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 4 jam), anda akan memperolehi RM30 (RM30 untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk yuran pendaftaran RM30 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai kami! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif' yang telah diberikan.

;;;;;;;

;;;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.111.92

Nama: dayah
Email: iklankerja_blog@yahoo.com
Website: http://bloggerkerja.blogspot.com/
Tajuk: Bukan RM200.. Bukan RM100.. Bukan RM50.. Cuma RM30 dah boley buat modal?? Betul ke??
Iklan: ;;;;;;;

;;;;;;;;

Bahan 'Latihan Komprehensif' akan dihantar terus ke email anda setelah yuran pendaftaran diterima dan proses pendaftaran selesai dalam masa 24 jam. Bahan latihan ini akan membantu anda dan menerangkan satu-per-satu cara-cara bagi memulakan kerjaya anda sebagai Jurutaip Memproses Data Pengiklanan. Dengan arahan yang mudah difahami, padat serta tepat, anda boleh menjalankan tugas pada hari yang sama dan seterusnya menerima pembayaran serta-merta!


Sebaik sahaja anda berjaya memproses SATU data pengiklanan yang pertama (kebiasaannya tidak melebihi 4 jam), anda akan memperolehi RM30 (RM30 untuk 1 data pengiklanan). Anda sekarang sudah mendapat kembali modal yang digunakan untuk yuran pendaftaran RM30 yang dibayar terlebih dahulu untuk menyertai kami! Kami sanggup memberi jaminan asalkan anda dapat menurut segala panduan serta arahan dalam bahan 'Latihan Komprehensif' yang telah diberikan.

;;;;;;;

;;;;;;;;
Ip Pengirim: 175.144.111.92

Nama: suhaimimarzuki
Email: suhaimimarzuki@yahoo.com.my
Website: http://www.emailduit.com/?a=2189
Tajuk: Pertama Di Malaysia Anda Di Bayar RM 1 Setiap Klik..Meletop..!!!
Iklan: Pertama diMalaysia dan paling meletop sekarang..

Jangan buang masa daftar dan terus buat duit..,

Terdapat dua pakej disini iaitu pakej percuma dan pakej berbayar.,

Pendapatan berbeza mengikut pakej..,

Mari kita buat duit raya beramai-ramai..,

Ansa dibayar RM1 setiap klik yang terhasil dari link anda

Bayangkan jika 100 klik sehari 100xrm1=rm100 sehari,

Jika RM100X30hari=? Anda kira sendiri

Daftar segera

http://www.emailduit.com/?a=2189

IKHLAS.,

SUHAIMI MARZUKI

Duit Internet.,

http://goo.gl/tce9n
Ip Pengirim: 175.141.105.12

Nama: zamgja
Email: zam_gja@yahoo.com
Website: http://face.fulamak.net/?id=9189
Tajuk: jana pendapatan dgn fulamak network!!!!!!!!!!!!!!!!
Iklan: Jom sertai kami di Fulamak Network.. Berfacebook sambil menjana pendapatan RM300 hingga banyak mana yang anda mahu.. Daftar sekarang di http://face.fulamak.net/?id=9189,Ketahui rahsia bagaimana anda boleh menjana pendapatan di facebook setiap hari walaupun anda tidak login ke facebook. Suatu pembaharuan dalam revolusi perniagaan internet. Sertai kami sekarang dan daftar secara percuma di http://face.fulamak.net/?id=9189.1. Daftar secara percuma.
2. Semak email untuk pengesahan akaun anda.
3. Buat pengesahan pendaftaran dengan cara klik pada link yang dihantar melalui email.
4. Login ke akaun anda.
5. 'Test Drive' secara percuma untuk 2 hari.
6. Mula membuat promosi dengan hanya menghartar post ke wall anda atau rakan-rakan facebook anda.
7. Buat pengaktifan jika anda yakin anda mampu lakukan.
8. Kini anda mula menjana pendapatan.

http://face.fulamak.net/?id=9189
Ip Pengirim: 203.82.82.22

WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT