SAHABAT IKLAN PUJAAN:

TOPUP DAPAT DUIT

Nama: kufat
Email: nurnabila1997@gmail.com
Website: http://bit.ly/18rvv9s
Tajuk: TOPUP DAPAT DUIT
Iklan: A'kom & Salam Usahawan,

Terlebih dahulu saya ucapkan tahniah kepada mereka yang telah mula menjana pendapatan bersama ToneExcel, tetapi masih ramai yang TIDAK TAHU bertapa senangnya menjana pendapatan bersama ToneExcel berbanding dengan bisnes-bisnes lain.

ToneExcel BUKAN bisnes jual produk, bukan MLM tetapi 'bisnes rujukan' (anda dapat komisyen bila perkenalkan ToneExcel kepada orang lain.

Di dalam bisnes ToneExcel jika anda bersama group kami:
- TIDAK PERLU jual simkad
- TIDAK PERLU jual prepaid
- TIDAK PERLU jadi agen topup
- TIDAK PERLU buat demo untuk guna produk (sebab semua orang tahu guna Hp)
- TIDAK PERLU keluar modal besar, modal hanya sekeping simkad ToneExcel sahaja.

Anda buat hanya 2 perkara sahaja: (Pelajar sekolah pun mampu lakukannya)
1) Beli sekeping simkad & guna Hp anda seperti biasa.
2) Perkenaklan ToneExcel kepada keluarga, rakan/kawan anda... samada secara offline atau sms, email, iklan, facebook, twiter dll. Promote URL anda sahaja.
Contoh link saya: http://www.talktalkbiz.com/kufat

Apa yang anda akan dapat bila sertai ToneExcel?
CUBA BANDINGKAN DENGAN TELCO/SIMKAD YANG ANDA GUNAKAN SEKARANG!!!...
- Dapat RM20 setiap seorang yang berdaftar dengan anda TANPA HAD

- Dapat KOMISYEN dari rakan anda topup (L1, L2, L3) TANPA HAD

- Dapat BONUS TAHUNAN TANPA HAD

- Dapat FREE PA Insurans kemalangan RM100,000

- Dapat FREE Tiket AirAsia - ditebus dari mata ganjaran topup anda atau claim Hp PERCUMA

- Dapat Pakej UMRAH/LAWATAN TEMPAT IBADAH PERCUMA

- Dapat kekal NOMBOR lama

- Pendapatan Dapat DIWARISI

- Dapat CABUTAN BERTUAH RM200 setiap bulan

- Dapat BONUS PENAJAAN teramai RM500 (bulanan) RM2,000 (tahunan)

- Dan banyak lagi, sila rujuk DI SINI

Saya dapat komisyen/bonus stiap kali downline saya topup tak kira di mana mereka topup asalkan selagi mereka menggunakan sim kad tunetalk.

Semoga sama2 menuju kejayaan
Tahukah anda?
Dengan penggunaan minimum RM30 sahaja sebulan
Orang join, anda dapat duit
mereka topup di mana saja, anda dapat duit
mereka menaja, anda dapat duit..


Nak Apa Lagi???...
Jom Tukar kepada simkad ToneExcel sekarang...

MENGAPA HARUS PILIH Tune Talk ???...
Adakah Sim Kad anda memberikan faedah seperti berikut???..
Bandingkan dengan prepaid yang anda guna sekarang!!..
Anda dapat komisyen setiap kali downline anda topup walau dimana sahaja mereka berada!

Tahukah anda, ToneExcel adalah satu-satunya Syarikat perkhidmatan mudah alih prabayar yang mendapat pengiktirafan Lembaga Pelindung dan Kebajikan Pengguna Malaysia (LPKPM) bagi meluaskan program penyediaan pendapatan tambahan kepada pengguna-pengguna telefon bimbit. Ini merupakan suatu bisnes yang tidak perlu diragukan seperti kebanyakan bisnes lain. Anda akan terus mendapat berbagai kemudahan dan faedah di samping anda berpeluang menjana pendapat tanpa had. Ini adalah satu-satunya bisnes untuk jangka panjang selagi masyarakat menggunakan perkhidmatan Hp dan internet. Kini beribu orang telah beralih kepada ToneExcel setiap bulan.


Dengan penggunaan Sim Kad Tunetalk anda layak untuk mendapat faedah-faedah berikut:

1. Fast Track Bonus (Unlimited Referral)
Setiap direct referral yang menyertai anda akan dibayar RM20.

2a). Top Up Commision (Jika personal Top Up minimun RM20 hingga RM59.99):
Level 1: 6% of total Top Up
Level 2: 3% of Total Top Up
Level 3: 11% of Total Top Up
CONTOH 1: Jika setiap ahli topup RM20 sebulan: RM30 sebulan
Tukar Simkad anda sekarang kepada Simkad ToneExcel

2b). [ Mulai 1hb Mei 2013]
Top Up Commision (Jika personal Top Up minimun RM60 dan ke atas):
Level 1: 10% of total Top Up
Level 2: 3% of Total Top Up
Level 3: 13% of Total Top Up
CONTOH 2: Jika setiap ahli topup RM80 sebulan

ATAU
Pasang strategi untuk jana pendapatan maksimum
Dapatkan komisyen sehingga 26% setiap kali downline anda topup!

Berita Tergempar menyambut tahun 2013
Tambahan Bonus Tahunan untuk kesemua agen TuneTalk / ToneExcel selain dua bonus yang sedia ada. (Fast Track dan Komisyen Topup)
1) Mulai bulan January 2013, ToneExcel telah menambah satu lagi bonus kepada kita, iaitu bonus tahunan yang akan dikira setiap bulan.

WOW memang hebat, seperti terjumpa durian runtuh.

Selain dari Bonus & Faedah yang sedia ada!...

Bonus bulanan akan dikira berdasarkan penajaan kita sendiri setiap bulan, dan ia akan dikumpulkan dan diberikan kepada kita pada bulan January tahun berikutnya.

Jika anda menaja (direct sponsor)
1 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 5% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.
2 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 10% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.
5 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 15% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.
10 orang, anda akan dapat bonus tambahan sebanyak 20% dari jumlah keseluruhan komisyen Topup anda bulan itu.

Contohnya:
Jika komisyen bulanan anda setiap bulan sudah mencecah RM2,000
Jika bulan January2013 anda taja 2 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 10%x2,000=RM200
Jika bulan Febuary2013 anda taja 10 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 20%x2,000=RM400
Jika bulan Mac2013 anda taja 1 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 5%x2,000=RM100
Jika bulan April2013 anda tidak menaja sesiapa pun, maka bonus anda bulan tersebut adalah 0%x2,000=Kosong
Jika bulan May2013 anda taja 5 orang direct sponsor, maka bonus anda bulan tersebut adalah 15%x2,000=RM300
sehinggalah kebulan Desember2013 bonus tersebut akan dikumpulkan di bank in kan kedalam akaun anda pada bulan January 2014.

Banyak tu....... itu kalau komisyen anda maintain RM2,000 tapi kalau ia makin naik, maka bonus tersebut juga maknanya akan makin naik. Itu tak termasuk fast track bonus, jika total selama setahun tersebut anda taja 60 orang x RM 20 = RM1,200 itu dah tentu dapat.

Rugi betul siapa yang tak buat bisnes ToneExcel ini!

2) Ada lagi bonus tambahan, jika komisyen topup anda sekarang adalah RM2,000, anda promote dan promote lama2 komisyen anda makin naik, jika kenaikkan tersebut mencecah RM1,000 iaitu komisyen topup anda menjadi RM3,000, maka bagi orang Islam, anda akan diberikan pakej umrah percuma bersama duit poket tambahan. Jika Serivice center, kenaikan adalah RM1,200 baru anda layak. Bagi penganut agama lain, pakej lawatan keagamaan ketempat suci anda akan diumumkan oleh ToneExcel dalam masa terdekat.

WOW, apa lagi yang anda tunggu, kembangkan wilayah anda, pencen anda akan bertambah, fast track bertambah, bonus bertambah, dan melawat tempat keagamaan lagi secara percuma... tak tahu apa nak cakap lagi. Selama saya mengenali ToneExcel, ToneExcel tak pernah memberikan janji-janji kosong, Thank You ToneExcel.

3) Pada bulan Oct/Nov 2013 sesiapa yang layak akan mendapat pakej percutian ke Perth, Australia selama 4 hari 5 malam beserta wang saku.

TuneTalk/ToneExcel terbaik !

Anda sudah bersedia untuk menambahkan pendapatan anda di ToneExcel, jangan tunggu lagi 2013 adalah tahun anda.

Saya doakan semoga anda berjaya mencapai apa yang dihajati. Jangan tunggu sehingga semua orang sudah menjadi pengguna toneexcel, waktu itu nak buat promosi pun payah !


Kepada yang belum sertai Tunetalk
Nak tunggu apa lagi?
daftar sekarang &
dapatkan Sim kad Tunetalk sekarang juga!

Selama mana downline anda guna simkad ToneExcel,
selama itulah anda terus terima komisyen!!!...

" SELAMAT MENYAMBUT AIDIL FITRI MAAF ZAHIR/BATIN"

Ikhlas dari:
Shaharuddin
010 5407319

http://bit.ly/18rvv9s
Ip Pengirim: 60.53.65.26

0 comments:

Post a Comment

WEBSITE IKLAN PERCUMA
BANNER SAHABAT